неділю, 30 жовтня 2016 р.

Курс Молодого бійця. Урок 4. Палітра.

Привіт. продовжую навчання у Маші на "Курсі Молодого бійця". На четвертому уроці ми вивчали палітри та як з ними працювати


До цього уроку я неодноразово брала участь в завданнях з палітрою, і використовувала з неї один колір. Тепер, коли я взнала як правильно працювати з палітрами, мені соромно за свої роботи. Школа, що в мене не було тих знань швидше.
На домашнє завдання до цього уроку нам необхідно було вибрати готову палітру та зробити по ній листівку. Для своєї роботи я обрала ось таку осінню палітру. В мене не листівка, я декорувала готову коробочку для подарунку. В моїй роботі найбільше світло-сірого кольору, по логіці, він би мав бути основним в моїй палітрі, але я так думаю, що основним все ж таки є червоний.

алый, бордовый, красный, насыщенный красный, подбор цвета, подбор цвета в интерьере, серо-фиолетовый, серый, синий, темно-синий, цвет вина, цвет камня, цветовое решение для дома.:








Візьму участь у завданні
Штампінг для початківців від Скрапштампінг


Музей емоцій від Скрпштампінг
використала штамп квітку

11 коментарів:

  1. очень понравился формат работы - сильно вытянутый прямоугольник, и композиция классная! люблю многослойность в работах!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Вероніко. Я декорувала готову коробку. Нажаль, не вдалося добре сфотографувати. Я також люблю об'ємні роботи, але завжди боюся не зупинитися вчасно.

      Видалити
  2. Попадание в палитру просто точь-в-точь! И композиция глаз не отвести, такая вся осенняя-осенняя и праздничная. Мне очень понравилась открытка, такую будет приятно дарить)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Єво. Попасти в палітру - це найлегша частина роботи, за умови наявності матеріалів.

      Видалити
  3. Очень красиво! Палитра один в один. Удивляюсь, что вы считаете себя новичком))))) Тут в принципе критиковать нечего) Просто гордость за такую ученицу)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Машо. Це завдання для мене було найлегшим. Чомусь попередній урок мені давався дуже важко. Я таки новачок, багато нового відкриваю для себе після цих уроків. Дякую. Щиро вдячна. А в скрапі я вісім місяців.))

      Видалити
  4. ого! Вот это шик! Очень здоровская!! Спасибо от мастерской СкрапШтампинг!

    ВідповістиВидалити
  5. Отличная композиция и потрясающе смотрятся контрастные цвета! Спасибо от Скрапштампинг!

    ВідповістиВидалити