середу, 31 серпня 2016 р.

Моє перше клаптикове покривало

Привіт, мої любі.
Я це зробила, я нарешті закінчила шити покривало для донечки. Шила його з любов"ю, тому мабуть, і довго. Самі клаптики зшивалися дуже швидко, а от простьобуваня сендвічу зайняло дуже багато часу.
Шила сама без підказок і живих майстер класів, без порад майстринь, можливо щось робила неправильно, але я про це і не здогадувалася)

Крафт листівка

Привіт, мої любі.
Недавно я робила листівку на чорному фоні, а в планах була ще листівка на крафтовому папері. Чорний фон додає контрасту, а крафт - спокій і врівноваженість. Я думала зроблю лише відтиски штампів білою пудрою і все, але в процесі я витягла свої олівці і почала розмальовувати.
Листівка зроблена за мотивами моєї улюбленої розмальовки антистрес "Чарівний сад".
Розкажу про свій дооовгий процес створення цієї листівки. Так як моя нова ручка для ембосингу відмовилася писати, а натхнення не полишало, прийшлося викручуватися з складеної ситуації. Я малювала білою гелевою ручкою, і поки вона ще не висохла, посипала намальоване пудрою і поступово запікала. Цей процес в мене зайняв дуже багато часу, але який результат.

Останні дні літа

Привіт, друзі!

Навіть не віриться, що літо вже закінчилося, скоро діти підуть до школи, почне жовтіти і опадати лисття з дерев. А так хочеться щоб літо повернулося, хочу сонця, море, літніх гроз, зелених лугів і запашних квітів.
Якби в мене була машина часу, я б обов"язково повернулася в розгар літа щоб хоч ще однесенький раз насолодитися його барвами і ароматами.
Сьогодні я до вас з барвистим блокнотом, як спогад про зелений луг і ароматні квіти літа.

четвер, 25 серпня 2016 р.

Безкоштовний проект "Курс молодого бійця"

Якщо ви новачок у скрапі, якщо у вас є багато запитань, якщо ви не знаєте як зробити якусь річ, тоді вам обов"язково потрібно взяти участь у новому проекті "Курс молодого бійця". Зустріч тут, старт 05 вересня.