понеділок, 28 травня 2018 р.

Заявка в ДК Art Club UA

Привітики.

В блозі Art Club UA триває набір в дизайн  команду на новий сезон.  




 Атмосфера, що панує в блозі дружня та доброзичлива, тому завжди хочеться туди повертатися і творити разом. Минулого року я подавала свою заявку, але не пройшла у відборі. За цей рік я підросла у своїх вміннях, мої роботи кардинально відрізняються від тих, що були рік тому. Тому я хочу спробувати свої сили і цього року.

Тепер розкажу трошки про мене.
Звати мене Люда, я з мальовничого та древнього міста Львів. Творчістю займаюся з народження. Ще будучи маленькою, я часто бавилася клубками ниток, і за цим заняттям могла чемно просидіти не одну годину. А тепер  жартую, що саме цих клубочків і почалася моя любов до рукоділля та творчості. В скрапі я два роки і без нього не уявляю свого життя.

Я хочу потрапити до вашої творчої команди щоб мати змогу творити та надихати, розвиватися та зростати. Я не перестаю навчатися новому та йти вперед до мрії. 

Покажу свої улюблені роботи:

Новорічний альбом (детальніше можна подивитися тут)



Новорічний тежик з акварельними розмльовками


Пасхальний декор (тут більше фото)


Провансовий блокнот тут


Моя перша і дуже улюблена сторіночка тут


   Хочу сказати, що скрапбукінг не єдине моє захоплення я в"яжу, вишиваю, малюю (одна картина ж рахується)))

   Покажу ще вам свої вишивальні роботи



 А ще знайшла в себе фото процесу вишивання серветки технікою вирізування. О я ще і так умію)

Я у соціальних мережах:

4 коментарі:

  1. Людочка, какая ты молодец. Вот по себе знаю: самое волнительно это первая заявка. Хот потом так же волнуешься и переживаешь за результат, но уже чуть по другому. Я тебе от души желаю удачи! Работы у тебя достойные и очень красивые) Держу кулачки!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Наталочко! Свою першу завку я ніколи не забуду, усі враження і відчуття пам"ятаю і досі. Але це так приємно відчувати легке переживання та невпевненість у своїх силах, зараз зовсім інші враження, а преші не такі загострені цього разу.

      Видалити
  2. Людмилко, твій стиль став впізнаваним, а це вже ого-го! Я й не знала, що ти ще й вишиваєш)) Дякуємо за заявочку ♥

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Мариночко! Я ніколи не думала, що мій стиль впізнаваний)) А я ще й вмію шити і в'язати), тільки часу на всі захоплення не вистачає.

      Видалити