Контакти

середу, 18 липня 2018 р.

Папка-органайзер для ножів

Привітики!
   Я давно мріяла навести порядок з своїми ножами, які лежали в коробці. Для того, щоб зробити висічку їх постійно потрібно було діставати з упаковки, а потім ховати назад на місце. Це створювало багато незручностей та йшло багато затрат часу щоб знайти, вирізати а потім назад сховати. Тому, я вирішила, що настала пора для створення папки-органайзера для моїх маленьких ножів, а допомогли мені здійснити свою мрію матеріали від нашого спонсора  Adidin-Scrapbooking.
   А ще в блозі Фабрика Декору розпочався марафон "Навколо світу за 80 днів" в якому я хочу взяти участь. Перша країна, яку ми відвідали - це Франція.Саме тому я вирішила зробити папку в стилі Прованс, а ще в мене є напис Франція)).
















На звороті кожної сторінки я з плівки зробила прозорі кишеньки.





Натхнення вам та безмежної любові!
В роботі використала папір від ScrapMir тому покажу свою папку в їхній галереї (мрію про колекцію паперу Beautiful Moments


Візьму участь у завданні:
  • Альтер скрап с любовью "Наше лето" от ЯСК (я переделала папку для бумаги под папку с магнитными листами для хранения маленьких ножей. Я обожаю Прованс, а лето в Провансе это сказка.)


4 коментарі:

  1. Чудова ідея та прекрасне виконання!) Я собі так і уявляю: кожного разу, коли Ви будете обирати ніж, Вас накриватиме хвиля натхнення! Це прекрасно! Дякую, що творите разом з Фабрикою Декору!)

    ВідповістиВидалити
  2. Интересно,а главное очень практично получилось! Спасибо, что творите с ЯрСК

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Большое спасибо, Анастасия!! Очень практично, я уже успела перекласть ножи, на первые листы положила ножи, которые почаще использую.

      Видалити