неділю, 5 лютого 2017 р.

СП "Fitness Diary course"

Привіт, привіт.
Ви хочете до літа скинути зайву вагу та виглядати як голівудська зірка? Тоді сам час зайнятися собою. Я "беру себе в руки" та приходжу до тями після пологів.




Я буду займатися у програмі Олени Шилкіної "Fitness Diary course", якщо ви хочете долучитися біжіть сюди і починайте сьогодні, не відкладайте це на завтра.



Проект будет состоять из 3х фаз:

I -  подготовительная до 16.02 вкл. Она уже началась! Каждый день в 5:00 от меня будет мини-пост с физ-зарядкой на день. Вы отмечаетесь в нём "+" в комментариях, что сделали!
Каждый день!

II - старт СП "Fitness Diary course" 17.02.
в 5:00 будет очередная зарядка - не расслабляйтесь!)
И начнём создавать дневники тренировок  по индивидуальным запросам!
Будет несколько этапов - по 5-7 дней в каждом.
Дневнички будут разные!! и бумажные и тканевые и ММ - танцуют все!!)

Будут ОЭ, конечно)

III - уже с готовыми дневничками в начале марта ринемся в бой за стройными ножками, попками и всем остальным красивым-прекрасивым!)



На початку свого сімейного життя я важила 59 кг при рості 175 см, для мене це була ідеальна вага, підтягнута фігура, ідеальні форми... Ох, як давно це було... 
Після народження донечки поправилася не пригадую на скільки кілограм, точно більше десяти, але скинула їх лише після того як дитині виповнився рік і я пішла на шейпінг. Активні тренування та помірне харчування привели мене знову в норму.  Щороку в мене додавалося по декілька кілограм, які осідали на найпроблемніших місцях.  Перед другою вагітністю моя вага досягла 68 кг, а зараз доходить до 80 кг. В цьому СП ставлю собі за мету схуднути та підтягнути проблемні місця.

Я полюбляю смачно поїсти, а ще особливо зловживаю солодким, я просто не можу без нього прожити і дня.

Я страшенний лінтюх мене треба наганяти до заняття. Але, коли є компанія та стимул, все буде добре. Я маю надію, що це СП стане для мене поштовхом та стимулом повернутися до норми.

9 коментарів:

  1. Людочка, и я люблю покушать(((( прям очень люблю. и на сладкое присела после родов... Эх, идем к Лене)

    ВідповістиВидалити
  2. Відповіді
    1. Валерия, спасибо!! Взаимно!!!Так приятно видеть у себя в гостях элиту скрапа. Девочки, я вдохновляют вашими работами, а теперь и тут буду вдохновляться😃

      Видалити
  3. Людочка, отлично! Я буду заходить в бложик и лично говорить НУ_НУ!!! если вдруг не увижу твоих ежедневных +++)

    ВідповістиВидалити
  4. Я теж не рожу без солодкого)))) буду разом з вами у команді Лени)))

    ВідповістиВидалити