середу, 15 лютого 2017 р.

Четвертий етап Романтичного СП

Привіт.
Ось і підходить до кінця наше Романтичне СП з Artistic Line. Цей час пролетів дуже швидко і не замітно. Здаалося б ще вчора ми починали творити листівку, а вже сьогодні завершуемо альбомами і фоторамками. З цим СП я познайомилася з новим для мене виробником чіпборду, і знаю, що моя любов до нього на довго. Протягом усього СП дівчта-дизайнери робили неймовірно круті роботи щоб надихати нас на нові звершення. Саме з вами я вперше робила коробочку та фоторамку,яку підготувала для четвертого етапу, саме з вами я спробувала щось нове та цікаве, що сама б, можливо, ніколи так і не спробувала зробити.

Дівчатка, дякую вам за натхнення, дякую вам за те, що заходили в гості та коментували мої роботи. Мені було дуже приємно працювати з вами пліч-о-пліч, тому я не прощаюся!!! Ми з вами ще зустрінемося у ваших завданнях!

Я довго думала, що підготувати для четвертого етапу Романтичного СП з Artistic Line . Альбоми я ще ніколи не робила, та й і фоторамку чи фотобокс також, тому вибрала простіше (ха, ха це я так собі думала, що буде просто)) і підготувала фоторамку для романтичного фото.

Надихнулася в цьому етапі роботою Анни Половко, а за основу взяла цікавий майстер клас Олі Рижкової









Для першого етапу я робила листівку-валентинку "З любо"ю"


На другому етапі ми робили коробочки для подарунка. Ось така коробочка в мене вийшла:


Третій етап був відведений для декору для романтичної вечері. Мені захотілося зробити підвіску серце не в традиційному червоному кольорі


Для виготовлення рамки я використала папір з набору "Закоханість" від Євгенії Курдибановської, тому покажу ромочку в галереї лютого

7 коментарів:

  1. Боже, какая нежность!!! Людочка, чудесная рамочка, кажется просто невесомой, очень органично вписались эти цветы ... Спасибо, что воспользовались моим МК, рада, что он пригодился!

    ВідповістиВидалити
  2. Очень красивые работы! Рамочка нежная весенняя! Спасибо за участие в нашем СП, блог Artistic Line.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Алена, спасибо вам за чудесное Спасение и за море вдохновения!

      Видалити
  3. Очень нежно и романтично! Спасибо, что творите с нами в Artistic Line!

    ВідповістиВидалити
  4. Люда, рамка шикарная!!! Такая многослойная, очень интересная! Работы прелесть! Спасибо что вы с нами, Artistic Line

    ВідповістиВидалити