середу, 26 квітня 2017 р.

СП " Колекція спогадів" 1 етап. Альбом Прованс.

Привіт.
Я спокусилася на спільний процес з виготовлення альбому "Колекція Спогадів", що стартував у блозі Креативність.
Я завжди обходила стороною альбоми, все ніяк не наважувалася сісти за їх створення. Декілька місяців тому, я розпочала свій перший альбом першого року життя маляткп, але закинула цю справу на другому розвороті. Все планую повернутися до нього, але поки що ніяк). Мене дуже дисциплінує та стимулює участь у спільних процесах, тому цього разу я доведу цю справу до кінця.))
Я роблю альбом для своєї племінниці, якій виповнилося 20 років, яка обожнює прованс та романтику. Над стилем альбому не прийшлося довго думати, тим більше, матеріали для нього я купила вже давніше і все мала в наявності. В роботі використовую розкішну колекцію від ТМ Scrapmir French Provanc.

На першому етапі ми мали використати ОЕ - елемент, який виражає тему спогади. В мене обов'язковим елементом є напис, як спогад про поїздку до Франції та  конверт, як місце де можна зберігати спогади.
Альбом буде розміром 20х20 см, я не знаю який розмір найоптимальніший для альбому, але я зупинилася на такому.
Ось мій перший розворот:

















6 коментарів:

  1. Люда,який красивий розворотик! Так ніжно! Дякую,від блогу Креативність!

    ВідповістиВидалити
  2. гарний та ніжний розворот, в`язані елементи надодають затишку роботі. Дякую за участь у нашому проекті! Блог Креативність!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Олено!!! В'язані квіти в мене виступають не лише декоративним елементом, а й виконують функції анкера. Не знаю на скільки це буде зручно і надійно. Зрештою, потім побачимо. Дякую вам за натхнення!!!

      Видалити
  3. Очень красивый и нежный разворотик, чуствуется уют) Спасибки от команды блога Креативность!

    ВідповістиВидалити