четвер, 27 квітня 2017 р.

СП по альбому " Колекція спогадів" 1 етап

Привіт.
Робила я вчора свій розворот по альбому Прованс, як приходить моя донечка. Та все  розпитує, що роблю і для кого. А коли почула, що для Юлі (моєї похресниці) тоді й каже ображеним голосом: "В мене також альбому ще немає":)  Тепер мама має виправляти ситуацію і робити паралельно ще один альбом.  Побажання донечки щоб альбом був про кохання)))). Нам вже 10 років і ось що в нас на думці))).
Ось що я навитворяла:




Перша сторінка: тут  в мене основний елемент - це конверт для зберігання фотографі, теги з записами та ін.


Трошки деталей першої сторінки:



Друга сторінка:


 З правого боку можна робити записи, або ж наклеїти маленьку фотографію.










Коли я ввечері "здавала екзамен" показувала донечці,  те що я зробила, вона результатом була задоволена, але питає: де ж тут любов? Мама викручувалася як могла та й переконала)).

Тепер я знаю, яким буде мій наступний розворот для 2-го етапу розворот про кохання)))
Незнаю чи буду кладати вчасно фотографії по двох альбомах, але буду старатися))


Потребую поради!! Якої щільності потрібно брати картон для підлофок під фото?

6 коментарів:

  1. Люда, ого замахнулась! Мне тяжело делать сразу два альбома!Удачи!!А для подложек для фото я беру акварельную бумагу разной толщины, и скрап бумагу. А в данном развороте по СП у меня крафтовый картон очень плотный где-то 200, может 250.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо, Севиль!Мне не остаётся другого выхода))) Я в этом развороте для подложек для фото использовала акварельную бумагу где-то 150 грамм, а теперь меня терзают сомнения не слишком ли я тонкую бумагу взяла.

      Видалити
  2. Гарно, ніжно, багато цікавих розкладок та елементів. Дякую від Креативності! Сподіваюся у фіналі побачити два чудових альбома у вашому виконанні!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Оленко! Цей альбом я вирішила зробити практичним і з мінімальною кількістю декору. Розкладки це не мої ідеї, я запозичила їх у інших майстрів. Нехай вони мене пробачать за таку дію)

      Видалити
  3. Чудесный разворот! Моя тоже упрашивает на второй альбомчик, но это уже точно попозже) Спасибки от команды блога Креативность!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Я завжди "чоботяр без чобіт", мої роботи будуть мати усі навкруги, а я залишаюся "боса". Тому хоч з альбомом так не буде.)) На себе ніколи не вистачає часу ((

      Видалити