вівторок, 4 квітня 2017 р.

Магічна коробочка

Привіт.

Останніми днями в нас на вулиці справжня весна. Так гарно світить сонечко, що зовсім не хочеться повернутися додому. Тому зараз дуже сповільнюється моя активність у скрапбукінгу, все менше часу для улюбленого хобі, але нічого, потрошки буду щось робити і показуватиму тут.

Сьогодні я вам принесла показати яскраву магічну коробочку.











Візьму участь у завданні: надихнулася я дошкою нaтхнення Mary ROSA від ScrapEgo (надихнулася палітрою і зображенням яскравої троянди), "Штампи плюс" від Скрапштампинг, завдання "Технічне "Штампінг" від Аґрафка та Метелик від ROSA Talent . В роботі використала розкішні штампи від Скрапштампінг: неймовірна серветка, листочок, написи та квітка. Покажу свою роботу в галереї

    

6 коментарів:

  1. Людочка, класс! Очень по-весеннему. Прям глаз радует.
    Тоже хочу сделать, да все руки не доходят.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо, Наташенька!! Не знаю дошли б когда-то мои руки к той коробочке, если б не одна девушка, которая горела желанием сделать магическую коробочку со мной на МК. Вот и пришлось дойти моим рукам к той штучке)))

      Видалити
  2. Яка гарна коробочка! Сподіваюсь, що скрап не піде на другий план на довго, бо як же без нього?)) Дякую від СкрапШтампінгу за участь у нашому завданні.

    ВідповістиВидалити
  3. Яркая и сочная коробочка!
    Спасибо большое от Аграфки)

    ВідповістиВидалити