вівторок, 10 жовтня 2017 р.

Дитяча листівка

Привітики.
Я завершила одне СП, так що сміло можна переходити до іншого. В блозі виробника паперу Art Land стартувало новеньке СП "Дитячі пустощі". На першому етапі ми робимо листівку з обов'язковою технікою - вирізання, та ОЕ: квітка, фраза, мереживо, шейкер, штамп, сердечко. А обов'язкових елементів має бути не менше трьох.
Вирізання - моя улюблена техніка) я перед покупкою паперу, завжди розглядаю, чого б там можна було б повирізати)). Тому дане завдання мені легко вдалося.
Основні елементи в мене -  квіти, фраза та мереживо у вигляді серветки.









Візьму участь у завданні:


 

8 коментарів:

  1. Ой яка ніжнятінка і краса! Людочко, дякую Вам за активну участь в завданнях і проектах нашого блогу! Дуже рада бачити Вас в СП "Детские шалости".

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Яночка, сердечно дякую! До мене краще на "ти";) Я вже писала, що у вашому блозі приємно і затишно!

      Видалити
  2. Такая добрая, милая детская открыточка))) Спасибо за участие в нашем СП, от блога Art Land!

    ВідповістиВидалити
  3. Людочка,я очень рада,что ты снова с нами,в нашем новом СП,приятно видеть постоянных и активных участников))открыточка сама милота.Спасибо от Арт Ленд!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Катя, я люблю ваші завдання та натхнення! От зараз, ламаю голову через букву "О"))) Люблю ваш затишний бложик. Дякую, Сонечк, за теплі слова та натхнення!

      Видалити
  4. Людочка, очень милая открытка. Класс!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Щиро дякую, Тонічка! Так приємно читати твої слова! Дякую тобі,що заходиш до мене в гості і підтримуєш своїм словом)))

      Видалити