неділю, 13 травня 2018 р.

Ніжна листівка

Привіт. Назбиралося в мене трошки робіт, які я щн не показувала. Останній тиждень для мене був дуже продуктивним зробила роботу для своєї ДК, дорлбила роботи по чотирьох сп, зробила роботу для блогу як запрошений дизайнер. Хіба не молодець? Молодець!  Але тепер залишається зробити фотографії, написати пости і опублікувати їх. Нічого і з тим помаленьку впораємося)
 Сьогодні покажу вам ще одну свою роботу, дуже ніжну і витончену листівку, яку готувала для сп яке проходить в Інстаграм.




Квіти відштамповані на кальці додають роботі легкості і повітряності.



Чіпики люблю в натуральному вигляді, цього разу їх так і залишила.


В кінці додала топінгів і акцентів.






 Візьму участь у завданні:
  • Ковальство від АртКлуб юа (надихнулася бавовною - використала мереживо та  шпульками ниток, я прострочила листівку на машинці.
  • Шик, блиск, красота від Скрапбукінг з ЄК
Використала набір квіткових штампів та штамп орхідея від Майстерні Скрапштампінг покажу свою листівку в галереї травня, а також чіпики гілочки від WoodChic, папір sheabby dreams, пудру білий сніг, клей універсальний від Фабрика декору а також квіточки № 45 "Цветочек" від Freetany Flovers

14 коментарів:

  1. Сама нежность :) Один из моих любимых наборов - напоминает мне детские пеленочки:)

    ВідповістиВидалити
  2. Ой, як приємно бічити таку ніжність в дещо брутальній дошці натхнення! Мила листівочка!Дякуємо, що надихаєетсь з Арт Клубом ♥

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Мариночко! В кожній дошці можна знайти те, що тебе може надихнути. Асоціації з певними предметами бувають різними)

      Видалити
  3. Яка ніжність!!! Людочка, дякую, що прикрасила нашу галерею! Юлія та WOODchic!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Юлічка! Так виходить, що ваш чіпики останнім часом в мене у фаворитах.) І я тепер розумію чому)) Я повитягувала його з окремих пакетів та посортувала за темами, витягую один великий пакет, висипають у коробці та беру потрібні.))

      Видалити
  4. Вийшло дуже ніжно! Мені подобається такий легкий і невагомий ансамбль!
    Дякуємо від Арт Клубу!

    ВідповістиВидалити
  5. Какая красотень, очень воздушная и нежная работа!!!!!!!! Спасибо что творишь с блогом "Скрапбукинг с Евгенией Курдибановской"

    ВідповістиВидалити
  6. Какая красота! Спасибо за участие в галерее Freetany Flowers!

    ВідповістиВидалити
  7. Людмила, открытка просто восторг, какая красота. Прекрасное сочетание цветов! А композиция меня покорила! Спасибо, что творите с нами. Блог "Скрапбукинг с Евгенией Курдибановской"

    ВідповістиВидалити