понеділок, 7 травня 2018 р.

Чоловіча сторінка


Привітики.
Я молодець, я це зробила.
Насправді, не страшний вовк, як я думала. Хоч були підводні камені, але я не опустила руки і зробила свою першу в житті сторінку, та ще й чоловічу. Я завжди шукала, якусь причину, щоб не робити, але цього разу заставила себе, переступила через свій страх і зробила.)) 
Ніколи не робила сторінок, то в мене немає потрібного фото, то немає можливості виїхати щоб його роздрукувати. Цього разу ті ж самі перешкоди, але думаю, ні я її зроблю)). Роздрукував мій чоловік на чорно-білому принтері зображення, ну і нехай, я буду пробувати робити і так. Але мої пригоди на цьому не завершилися. Моє кохане дитятко вирішило проявити свою творчість і помалювати маркером по моєму фото. Але нічого, чекати на нове часу немає, я роблю з тим що є. Тому, прошу не звертайте увагу на якість фотографії на сторінці)).
Ця сторінка була зроблена для другого етапу СП "The Men's World" з Фабрика Декору.






Висічки та чіпики покривала трьома видами пудра. Правда ж класний результат! Я задоволена, мені так подобається колір і фактура, що вийшли.



Фон зробила дістрес чорнилами через трафарет від Фабрика Декору, а потім  ускладнила ще штампами.




Візьму участь у завданні:
В роботі використала штампи від Майстерні Скрапштампінг (фоновий штамп цегляна стіна та набір написів українською мовою), а також чіпики шестерні від Woodchic покажу свою роботу у їх галареї травня

Натхнення вам!

8 коментарів:

  1. Відповіді
    1. Дякую, Олічка! Мені дуже приємно! А сам процес дуже сподобався!

      Видалити
  2. Люда, поздравляю! Первая страничка и такая классная. Думаю, теперь у тебя странички будут мелькать чаще)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Тонічка! Дуже довго я наважувалася на її здійснення)). Знаю, що не остання), треба вже думати над наступною для СкрапРелаксу.

      Видалити
  3. Дуже добре, що переступила свій страх! Дуже гарна вийшла сторінка! Стильна!Вінтажна! Дякую, що творите разом з Woodchic!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Щиро дякую, Оленко! Знаю, що невмілого руки не болять). Іноді, потрібно себе заставляти на щось наважитися)).

      Видалити