суботу, 21 березня 2020 р.

Жіночі листівки

Привіт, друзі!
Сьогодні я покажу вам свою нову серію листівок, яку я робила з матеріалів з магазину Katrinshop та чіпиками від українського виробника ScrapBox.

Давно я не приймала участь у різних конкурсах, а тут так надихнулась новим проектом від Muscari Скрапбаталія, де нещодавно стартував перший етап. Для першого етапу потрібно створити серію листівок на тему Жіночність з обов"язковим використанням винного та рожевого кольору.

Я довго думала, який папір використати для своїх листівок і в своїх запасах знайшла свою давно улюблену колекцію, яку колись берегла, як зіницю ока)) Ось тепер вона мені і пригодилась), значить не даремно берегла))



Я спробувала створити серію жіночних пристрастних листівок, які показують ніжну творчу людину ще з одного яскравого та темпераментного боку. Для підкреслення жіночності я використала висічку з манекеном, шпульку з нитками та квіти, які притаманні жіночій натурі. А ось пристрасть передала за допомогою вишневого кольору, який передає особливий вогонь та жіночий темперамент.



Моїм основним елементом у листівці є неймовірна висічка рамка, яку я отримала в посилці від ScrapBox
Основою моєї листівки є моя улюблена колекція від Скрапмір Музика любви, яка якраз ідеально підійшла під задум моєї серії жіночих листівок. З листка з квітами я повирізала усі півонії які потім використала для декору листівки.


Усю композицію я припіднісаю на пивний картон, щоб додати повітря між шарами.Для приклеювання основи я використовую палітурний клей який чудово клеїть і не має запаху, що дуже важливо, коли працюєш разом з дітьми. Увесь декор я приклеюю на універсальний клей, який тримає намертво, але і дає можливість ще трішки посунути декор при такій необхідності.



Під основною великою квіткою я заховала дерев"яну катушку на яку намотала білий шнур і також ніжне сердечко, а ще в композиції можна знайти дерев"яну міні прищепку.



 У композицію я додала квітковий чіпборд з набору "Птахи і квіти". В цьому наборі є чіпики різного дизайну та розміру, що допомагає урізноманітнити композицію, використовуючи різні їх розміри. 



І останнім етапом, але не менш захоплюючим є приклеювання топінгів, які я клею на матовий лак від Роса. Цього разу я використала бісер, глітер білийдеко-топінг та прозорі ледь помітні паєтки. А на останнок додала бризги та обєднала увесь декор за допомою грунту і тим самим приглушила усі яскраві кольори в декорі.   
  

Для другої листівки я використала чіпик просту рамочку, в наборі яких є багато і різного розміру.


Між слоями паперу я додала натурального мережива, щоб відділити два паперових слої.



Для напису мені в пригоді став набір написів Поздровляю на російській мові від виробника ScrapBox





14 коментарів:

  1. Красивые открытки! нежные и воздушные!

    ВідповістиВидалити
  2. Такие лаконичные, нежные и женственные!..

    ВідповістиВидалити
  3. Люда, очень женственные, нежные, многослойные открытки. Очень гармонично смотрятся в паре

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Юличка, солнышко, большое спасибо за приятные слова и вдохновение

      Видалити
  4. Чудесная пара! Столько деталей, с удовольствием разглядывала))

    ВідповістиВидалити
  5. Мила, ласкаво просимо до нашою Баталii. Листiвки пристрастнi, жiночнi та дуже нiжнi. В iншiх етапах згадайте про наш банер, та долучiть його до свого тексту. Надхнення!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Щиро дякую, прошу вибачення, я щось так хотыла встигнути до завершення етапу, що упустила цей момент. Дякую, що звернули мены увагу, я все виправила. Дякую за море натхнення)

      Видалити
  6. Какая очаровательная легкость!!! Очень нравятся!!! Удачи на следующих этапах!!!

    ВідповістиВидалити