Контакти

понеділок, 27 вересня 2021 р.

Ніжна листівка

                                                                   Привітики!

Я зовсім забула тут показати свою ніжну листівку яку яробила до завдання в Арт клуб юа - дошки натхнення "Геніческе озеро"


З нашого банера я використала ніжну палітру і в роботі використала декілька відтінків рожевого кольору.  Основою листівки став листок набору паперу "Tender spring" розміром 20*20 см, а для декору листівки я використала вирізалки з набору для вирізання елементів "Tender spring", який для мене є маст хев для кожної роботи. Маючи такий набір можна зробити роботу використовуючи лише вирізані елементи і вона буде виглядати довершено та унікально.
Але одним набором для вирізання я не обмежилась і в роботу впустила  ще вирізалки з  листа для вирізання 30*30 см, які ідеально пасували одні до одного. Люблю коли можна комбінувати вирізалки, що один і той же елемент є у різних розмірах.


 В шарах композиції можна знайти гілочку з листочками, яку я розділяла на фрагменти  Люблю використовувати такі дрібні деталі, які гарно доповнюють композицію. Мої улюблені голуби, які я частенько використовую у своїх роботах сіли на вирізаний квінок з квітів та фонове сердечко. Набір сердечок можна розділяти на фрагменти, тому їх вистарчить на довгий час. 
І улюблений романтичний чіпик напис "Вместе навсегда" знайшов своє почесне місце на цій листівці.


На останок я додала свої улюблені топінги глітер та паєтки, а це все можна знайти в магазині  нашого спонсора Скрепочка-Скрап та білі бризки, які об"єднюють усі деталі в одне ціле .


Натхнення вам та тепла у серці))

Немає коментарів:

Дописати коментар