четвер, 19 травня 2016 р.

СП Блокнот - етап №2 Форзаци та розділювачі. Дівчачий блокнот.

Всім привіт. Я настільки захопилася процесом створення блокнотів, що забуваю тут писати і показувати вам свій процес. Нагадаю, що я беру участь у спільному процесі Блокнот з ТМ ScrapМир, зараз ми на другому етапі виготовлення форзаців та розділювачів.

Отже, я роблю блокнот для своєї донечки якій дев"ять років. Саме тому, для форзаців та розділювачів я вирішила викоритати дизайн паперу "Хорошее настроение" від ТМ ScrapМир.
Я планувала зробити розділювач у вигляді маленького конверта, але так захопилася процесом що у мене вийшло аж три розділювачі.
Ось один із них. В цього розділювача є бокова кишенька.




Наступний розділювач також має кишеньку. Знаю, що у дітей завжди збирається багато фантиків, наклейок, бірок та іншого добра яке можна розмістити по кишенях цього блокнота.




Один листок паперу з набору вибраного мною для цього блокнота не міг залишити мене байдужою. Його я використала для ще одного розділювача.

А це три розділювачі разом. Для кращого естетичного вигляду, край кожного розділювача я зробила мереживним.

На форзацах  я вирішила зробити об"ємні, але малі кишеньки для менших за розміром записок.



І деталі 



Також, я зазняла своє перше відео  із озвученням огляд цих сторінок. Я страшенно переживала, тому, не судіть строго. Може хтось підкаже як його перевернути, а то якось не дуже зручно так дивитися. )



6 коментарів:

  1. Людмила! Сначала про видео пару слов: на ютубе под видео есть такая "волшебная палочка" - рядом с карандашиком - 2-я кнопочка слева. Называется "улучшить" видео, нажимаете ее и там справа есть стрелочки поворота, не забудьте сохранить =) А теперь про разделители: такие эти девчоночки классные, думаю дочке вашей очень понравится и блокнотик, и "места" для всяких девчачьих бумажек/записочек, потом будете еще подружкам дочкиным делать такие же - это точно, спасибо, что творите с нами! =)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Наталю, дуже вдячна за коментар, відео поправила, дуже дуже вдячна. Вік живи, вік учись!!Дякую.

      Видалити
  2. Які яскраві і сонячні розділювачі! Так мило виглядають, по-дівчачому! Дякуємо за участь у проекті "Блокнот"!

    ВідповістиВидалити
  3. Людо, дякую за відеоогляд!) Це так зворушливо)) І це дуже гарний приклад, що не треба боятися знімати відео! Так, це не зовсім просто, а ле і не так складно!)
    Ваша донька обов"язково виросте витонченою і чуйною до мистецтва дівчиною! З такою мамаою і таким блокнотом - це буде тільки так!)
    Дякую Вам!))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Олена. Знімати відео зовсім не складно, якщо перебороти страх)). А донечка вже любитель живопису.

      Видалити