четвер, 19 травня 2016 р.

СП Блокнот - етап №2 Форзаци та розділювачі. Блокнот Прованс.

Привіт, привіт!!
Процес пішов, мій наступний блокнот у спільному процесі Блокнот з ТМ ScrapМир, зараз ми на другому етапі виготовлення форзаців та розділювачів.
На виготовлення цього блокноту мене надихнула неймовірна колекція паперу "French Provance" від ТМ ScrapМир, яка є однією з найулюбленіших.

 В мене вийшло три розділювачі.

А тепер детальніше



І також форзаци.




Чекаю вашої критики, вкажіть на мої помилки, чи можливо на щось потрібно звернути увагу, щось виправити щоб отримати гарний результат. 

На останок, хочу подякувати експертам цього проекту, а також особисто Олені за організацію та титанічну працю.



5 коментарів:

  1. Людмила, розділювачі вийшли гармонійні, але я б порадила вам додати бризки. Кармашки на форзацах краще робити на тій сторінці, що клеється до обложки. Дякую, що приймаєте участь в блокнотному проекті!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую. Я думала над тим щоб додати бризки білого кольору, тепер їх точно додам. А кишеньки на форзацах в мене і будуть на тій сторінці, що клеється до обкладинки. Я попутала послідовність фотографій, чим вас і запутала. Щераз дякую.

      Видалити
    2. Ох лише зараз помітила, що приклеїла дві кишеньки на одну сторону((

      Видалити
  2. Людочка, у вас очень хорошо составлена композиция в каждом разделителе! Это очень хорошо, ещё и учитывая, что вы новичок!
    потому желаю вам так и дальше развиваться) Кто знает, может в ДК 2017/1 пройдёте именно Вы))

    Я хотела предложить штампы для более плавного соединения композиции и фона, но вот брызги белым - это более безопасный и не менее эффективный ход!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Олена. Ви дуже високо оцінили мої скромні роботи. Дякую.

      Видалити