вівторок, 31 травня 2016 р.

СП Блокнот - етап №3 Палітурка. Кохання

Привіт. Ми як справжні чарівники, які з стількох складових начаклували практично готові блокноти.Отже, ми на третьому етаі прошиваємо блоки разом з ексертами та ТМ ScrapМир.
Я одного разу пробувала прошивати сторінки коптською палітуркою, тому для мене це не було чимось новим. А от каптат - це камінь спотикання у цьому етапі. На цьому блокноті я згадувала як прошивати сторінки та вчилася робити каптал. Нажаль, з першого разу каптал мені не вдався, але мене це не зупинило, я ще раз переглянула відео, і поступово крок за кроком  на настуному блокноті його подолала.
 


4 коментарі:

  1. Людмила, дуже добре що Ви навчилися чомусь новому. Для того і є наш проект Блокнот. Головне мати бажання і все вдастся!

    ВідповістиВидалити
  2. Скільки постів я вже читаю, і все радію тому, що навіть якщо з першого разу не получається, ніхто не здається, і продовжують штурмувати ці перепльоти і каптали! Це так круто! Значить у вас є бажання навчитись, а це головне! Все приходить з практикою, адже у нас теж не одразу все получалось)))) Дякуємо, що продовжуєте з нами!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В цьому проекті я зробила чотири блокноти, це не так і вже багато, але, і не так вже й мало. Були свої камені, помилки, але завдяки ним у мене кожний наступний блокнот, враховуючи попередні помилки, виходив кращим. Немає межі удосконалення, але в цьому проекті я зробила перший крок. Дякую Вам!!

      Видалити