неділю, 29 січня 2017 р.

Тепло і затишок в стилі рустик

Привіт друзі.
Мабуть, в кожного бувають моменти у житті, коли зовсім не хочеться щось творити та й взагалі щось робити. В мене був такий період важкий психологічно і фізично. Постійні хвороби, лікарня та побутові негаразди вибивають тебе з колії на довго. Але настає той момент, коли розпочинається біла смуга, коли всі одужали, коли все почалось налагоджуватися, і знову руки тягнутьс до створення нових шедеврів. 
Зараз  моя творча муза не дає мені спокою, постійно підганяє мене до рукодільного куточка щоб я щось порізала, поклеїла та провела інші маніпуляції щоб в результаті отрамити новеньку листівку чи ще якийсь витвір.

Сьогодні я забігла вам показати теплу і затишну листівку в стилі рустик. Для мене цей стиль є дуже затишним і природнім, роботи в цьому стилі для мене є дуже рідними і приємними. 

В українського виробника паперу ScrapМир є неперевершена колекція паперу яка вже не перший рік не залишає мене байдужою та шалено надихає.




 І трошки детальних фото:






Візьму участь у завданні Скрап-студії "З любов"ю" Рустикальна зима та завданні від Artclub Ua Завдання "Українські художники. Гапчинська" (ОЕ - діти або янголята) а також покажуся в галереї ТМ  ScrapМир та галереї лютого від Вензелик.



 
 

3 коментарі:

  1. Люда, дуже затишна листівочка!
    Дякую від Скрапстудії з любов'ю)

    ВідповістиВидалити
  2. Чуствуется характер стиля, красивая работа) Спасибки, что творите вместе с Арт Клубом!)

    ВідповістиВидалити