вівторок, 11 липня 2017 р.

СП Богемне літо Фінал

Привіт.

Люблю я брати учать у спільних процесах, вони стимулюють до пізнання нового та творчого розвитку. До чого це я, та до того, що підходить до кінця мега класне СП "Богемне літо" з блогом скрапбукінг з Євгенією Курдибановською. В цьому я запланувала робити лише блокноти, і масимально відтворити стиль. В цьому СП я спробувала два нових стилі для себе - еко та бохо, було цікаво та натхненно.

Женя та дівчатка дякую вам за організацію та неймовірне натхнення! Чесно, я не хочу прощатися, я знаю, що ми ще зустрінемося у наступних СП та нових завданнях!
А зараз вам покажу свої блокнотики для кожного етапу.
















8 коментарів:

  1. Все такие разные! Все такие классные! Очень атмосферные. Людочка, с финалом. Мне очень нравятся твои блокноты . И видно что ты любишь их делать. Каждая работа с душой и любовью!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Наташенька, сердечное тебе спасибо! В этом СП я попробовала для себя два совершенно новых стиля, чему я очень рада. Не дойти до конца - это было бы все равно что опустить руки и сдаться. Я не такой человек, я пытаюсь доделывать начатое.

      Видалити
  2. Масштабная работа! Классные вышли блокнотики) Спасибо за участие в нашем СП от ТМЕК))

    ВідповістиВидалити
  3. Какая красота! каждый уникальный и выдержан в стиле! Очень приятно было рассматривать)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Аллочко, Щиро дякую. Мені дуже важливо читати такі коментарі підтримки, так як останнім часом в мене творчі канікули. Набираюся натхнення на новий старт)) Ще раз дякую, Сонечко!

      Видалити