понеділок, 30 квітня 2018 р.

Чоловічі листівки. СП "The Men's World" з Фабрика Декору

  Привітики.
  Я довго не наважувалася на участь в СП "The Men's World" з Фабрика Декору. В мене завжди був страх робити чоловічі роботи, але знаю, що якщо не спробувати, тоді ніколи не подолаю свої страхи. 
  В своїх запасах я знайшла два підходячих набори паперу, чіпики, висічки шестерні і зірочки та карточки на чоловічу тему і приступила до роботи.
  Спочатку я робила синю листівку, склала композицію, мені, навіть, сподобалося те що я бачила. Все розібрала і приступила до склеювання. Але як склеїла все до купи, бачу що не те що було на початку. Трошки розстроїлась, але не опустила руки і вирішила зробити ще одну листівку. 
  Для наступної листівки за основний елемент я взяла картку з зображенням ретро автомобіля. Тимт ж висічками, чіпикамт та іншим декор доповнила композицію. 

  Так от, стаю під постріл і чекаю на вирок суду)).














Візьму участь у завданні:

В роботі використала штампи від Майстерні Скрапштампинг (набір штампів написи та фоновий штамп цегляна стіна) та карточку від Скрапбукінг з Євгенією Курдибановською тому покажу свої роботи в галереї травня.

16 коментарів:

  1. Людочка, невероятные вышли открытки. Мужские-мужские. Очень приятно что ты в нами. Спасибо за участие от Фабрики Декора. И ждем в следующих этапах

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Наталочко! З листівками я більш менш, справилася. А от з якого боку підійти до створення сторінки я не уявляю.)

      Видалити
  2. Людмила, молодець, що експериментуєш! Дарма засмутилась щодо синьої листівки, вона вийшла дуже симпатична — стильна, лаконічна та контрастніша за ту, що зі старим авто :). Дякуємо, що береш участь у завданнях нашого блогу!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Щиро дякую! В мене внутрішнє відчуття, що щось не так. Принаймні, не так як я планувала. Загалом результатом задоволена)

      Видалити
  3. Людмила, очень интересные у вас работы, а я новичок странички и альбомы в первый раз, но я думаю у нас все получится. Очень интересно следить за вашим творчеством, приглашаю вас к себе в подписчики)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ирина, большое спасибо! Кстати, страничка для меня тоже первая, но не опускаются руки и обязательно буду пробовать. Все когда-то были новичками и делали что-то впервые, главное не боятся, а делать! Я обязательно заглену к вам в гости.

      Видалити
  4. Чудесные работы! Получилось здорово! Спасибо, что творите с Cherrylana designs!

    ВідповістиВидалити
  5. Людмилко, дуже стильно і контрастно. Справді по-мужньому виглядає. Дякуємо, що надихаєетсь з Арт Клубом ♥

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Мариночко! Мені не віриться, я і чоловічі листівки, це щось неприроднє.))

      Видалити
  6. Какая красота!!! очень классные открытки! Спасибо что творите с нами! Cherrylana designs!

    ВідповістиВидалити
  7. Людочка, спасибо огромное что украсила своей красотой нашу галерею в блоге "Скрапбукинг с Евгенией Курдибановской"!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити