середу, 29 квітня 2020 р.

Ботанічні теги

Привітики
Продовжую творити разом з Мускарі у конкурсі Скрапбаталія 4. Для третього етапу нам потрібно зробити серію ботанічних тегів зеленого/коричневого кольору. Люблю ботанічну тему, але не надто часто її використовую у своїх роботах, сьогодні виходжу з зони комфорту і творю в своє задоволення)).


В моїх тегах є об"єднюючі елементи - це гудзик, листок та схожа композиція, яка прослідковується у всіх тегах.


Я люблю працювати з папером і фарби в своїх роботах практично не використовую, але в процесі роботи у мене виникло непероборне бажання додати фарб. Вирішила додати фарби у вигляді активних і контрастних бризгів, цього разу я вперше додала бризги чорного кольору)).


Чим мені подобаються такого роду проекти, які стимулюють тебе пробувати щось нове і використовувати незвичні для себе елементи, а також виходити з зони комфорту і розвиватися у різних напрямках.




Цього разу я чіпик вирішила нічим не покривати, а залишити його в первинному вигляді, який має гарний натуральний відтінок деревини.









6 коментарів:

  1. Людмила, очень интересные теги 🤗 Прочитала публикацию, оказывается не забыла рiдну мову👍🤫😉. Выход из зоны комфорта всегда интересен 🤗

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Емілія, щиро дякую. Так шкода, що так все повернулося, хотіла замовити собі папір від Мускарі, а виявилось, що вже міжнародна доставка буде((. Тепер потрібно шукати компанію на закупку😉

      Видалити
  2. Людмила, такие душевные и трогательные теги! Пуговки придают определенный шарм!

    ВідповістиВидалити
  3. Людмила, прекрасные ботанические работы! Такое светлое чувство на душе после этого поста!..

    ВідповістиВидалити
  4. Людмила, прекрасные тэги!! Очень гармоничные и душевные!!

    ВідповістиВидалити
  5. Багатодетальнi, природнi, с душою. Дякую, Людмила!

    ВідповістиВидалити