середу, 25 серпня 2021 р.

Ніжна листівка

      Привіт, друзі!

Сьогодні я буду надихати вас новенькою мега ніжною листівкою разом з нашими спонсорами Sкрапочка та  Скрепочка-Скрап .


Я фанат вирізалок, вирізаю з паперу все, що тільки можна там вирізати, тому набір для вирізання елементів "Tender spring" для мене це маст хев для кожної роботи. Маючи такий набір можна зробити роботу використовуючи лише вирізані паперові і вона буде виглядати довершено та унікально.
Але одним набором для вирізання я не обмежилась і в роботу впустила  ще вирізалки з колекції "Tender spring" розміром 20*20 см та лист для вирізання 30*30 см, які ідеально пасували одні до одного. Люблю коли можна комбінувати вирізалки, що один і той же елемент є у різних розмірах.


Моя найулюбленіша мереживна рамка, чіпики від магазину Sкрапочка, знайшла своє почесне місце на цій листівці, а композицію доповнила мереживом та вирубкою.  В шарах композиції також можна знайти гілочку з листочками, яку я розділяла на фрагменти та мереживні квіточки, які йдуть в наборі з тортом. Люблю використовувати такі дрібні деталі, які гарно доповнюють композицію в роботі. За допомогою чіпиків кіл зробила обручки  і додала напис Разом назавжди





На останок я додала свої улюблені топінги глітер та паєтки, а це все можна знайти в магазині  нашого спонсора Скрепочка-Скрап та білі бризки, які об"єднюють усі деталі в одне ціле .

З своєю листівкою візьму участь у заданні від блогу ScrapAndme 

Натхнення вам та тепла у серці))

4 коментарі: