четвер, 30 червня 2016 р.

Дівчачий блокнот

Привіт. От і все, ми завершили, кожен з учасників спільного проекту Блокнот з ТМ ScrapМир має власноруч виготовлений блокнот, а дехто і не один а декілька.
Особисто я зробила п'ять блокнотів, і знаю, що це не останній мій блокнот. Вони стали моєю любов'ю, попереду ще буде їх багато.
Перший етап: листки для цього блокноту я використала різнобарвні. Мої блокноти А5 формату,  один А6, листки А4 я складала навпіл в зошити по три листки, а потім поставила майбутній блок під прес.

Наступним етапом було збирання блоку та шиття капталу.  Блок я шила за майстер класом Юлії Фролової Коптським методом,  каптал також за майстер класом Юлії. Каптал  мені за першим разом не вийшов, але я не опускала руки, тому наступні мої каптали були вже гарними і акуратними.

Наступний етап: форзаци та розділювачі. Цей етап був дуже захоплюючим,  там вже розігралася моя скромна фантазія. Результатом я задоволена, з своїм скромним досвідом, я це зробила.

Останнім етапом для мене була обкладинка. Її я робила разом з Бариновою Олесею. Але знову ж таки були підводні камені, я зробила замалу відстань між частинами обкладинки, тому один з блокнотів в мене погано відкривається на останніх сторінках.  На наступних блокнотах я врахували свою помилку, і отримала відмінний результат.
Декорування обкладинки мене дуже захопило,  про результати судити вам. Чекаю на вашу критику, яка мені дуже потрібна,  щоб не "вставати на ті ж самі граблі".

Шкода, що спільний процес вже закінчився,  маю надію,  що попереду в нас ще не один не менш цікавий спільний процес.  Дякую Олені, усім експертам,  ТМ Черілана та ТМ ScrapМир за унікальну можливість для учасників СП навчитися робити блокноти.

Листки у блокноті різнокольорові, відповідають кольоровій гаммі обраного дизайнерського паперу.У блокноті я зробила три розділювачі та кишеньки для зберігання різноманітних листочків, які назбируються під час користування блокнотом. Тепер усі важливі записки, номера телефонів, вирізки та інші листочки будуть мати своє місце для зберігання.


Отже, дівчачий блокнот:






Зворотня сторона

Тепер покажу вам, що знаходиться всередині.
Форзаци з кишеньками:

Розділювачі:
   

   



12 коментарів:

  1. Очень яркий и позитивный блокнот!
    Радует, что возникающие в процессе трудности вас не остановили, это очень важно! Вы настоящая умница уже потому, что прошли этот проект и сделали хорошую работу в итоге! Блокнот получился нежным и милым!
    Спасибо за то, что стали частью ОП "Блокнот" от блога ScrapМир

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Наталю. Завдяки цьому проекту, я навчилася робити блокноти, і я дуже задоволенна, що я його не пропустила.

      Видалити
  2. Какой очаровательнейший блокнот!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Очень позитивный детский блокнот. Какая Вы молодец, даже видио сняли. Поздравляю с хорошей работой.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Наталю. Це було моє перше відео, прийшлося перебороти страх, а тоді знімати.

      Видалити
  4. Класс! Так приятно видеть готовые результаты, очень радостно за вас! Желаю в дальнейшем двигаться в этом направлении, пробовать новое, и радовать себя и своих близких новыми блокнотиками =)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Наталю. Я, по мірі вільного часу, намагаюся не стояти на місці. Вже всі тоновані листки використала, пора нові тонувати.

      Видалити
  5. Такий дівчачий, веселий і яскравий блокнот! Класний! Дякуємо за участь у нашому проекті!

    ВідповістиВидалити