середу, 19 вересня 2018 р.

АНОНС осіннього проекту "Затишно з ROSA TALENT"

Привіт.

Не пропустіть у блозі ROSA TALENT вийшов анонс Спільного проекту "Затишно з ROSA TALENT", де ми будемо декорувати та прикрашати. Біжіть записуватися, щоб не пропустити старт, а ще є нагода отримати приз за репост.



Давайте цієї осені зробимо наші домівки затишними, а свята надзвичайними і особливими! Ми пропонуємо вам приєднатися до нашого сумісного проекту "Затишно з ROSA TALENT". Разом з вами ми будемо робити прикраси для будинку, декорувати заготовки, прикрашати свята та вчитися робити красу.


Як ви зрозуміли, проект повністю присвячений декоруванню.
Впродовж жовтня наші дизайнери будуть ділится своїми напрацюваннями, майстер-класами, лайфхаками та натхненням! 

Ви можете використовувати заготівлі, а можете робити самі. На кожен етап буде окрема тема декору, але різноманіття та кількіть можливих варіантів вам сподобається) Усього буде три етапа.

А ще - на вас очікує багато призів та подарунків. Після кожного етапу ми будемо розігрувати рандомно приз між всіма учасниками, а в кінці проекту наша дизайн-команда обере учасника-переможця. І він отримає подарунок - матеріали ROSA TALENT на 500 гривень! 

А щоб про проект дізналось якомога більше учасників, поділіться цією інформацією у себе в мережах. І серед усіх згадувань ми також розіграємо приз - сертифікат на 200 гривень  на наші матеріали.

Отже, зробіть пости в блогері, в Інстаграм або Фейсбук з посиланням на цей пост і запишіться в лінки до 24:00  30 вересня. 

Ви можете зробити це в декількох своїх мережах і кожного разу додаватись в лінки, збільшуючи свої шансина виграш.

А вже 1 жовтня ми оголосимо результати та усі-усі деталі проекту.

Немає коментарів:

Дописати коментар