середу, 3 липня 2019 р.

Альбом Прованс

Привіт!
   Сьогодні я з провансовим натхненням з чіпиками від  магазину  ScrapBox.



Для початку пропоную переглянути відео огляд альбому:







Тема Провансу займає в моїй творчості особливе місце. Окрім того, що вона в мене викликає особливі теплі відчуття, ще й мені щастить на замовників, з таким же відношенням до цієї теми.





 Цього разу я до вас з альбомом Прованс, який я творила з особливим натхнення та любов"ю.
Насамперед, пропоную подивитися відеоогляд альбому, а вже потім приступити до перегляду фотографій.





Центральним елементом на обкладинці мого альбому посіла мега затишна та делікатна рамочка з квітами, яка не залишила моє серце байдужим. Довший час вона лежала в моїх запасах і чекала на свій зоряний час.))





 Фішка мого альбому - це в"язані квіти,які зустрічаються на кожній сторінці альбому. Вони виступають не лише окрасою альбому, а й виконують роль анкерів і тримають відкидні елементи і підложки. Так як ці квіти не втрачають свій вигляд їх можна зминати і відгортати, як душа забажає)).





На кожній сторінці альбому в композиції я додавала різний чіпборд, але переважно в мене флористична тема. Я використала маленькі гілочкигілочки більшого розміругілочки з квітамифлористичний набір з півонійнабори мініатюрних квіточок та квіточок з гілочкамигорнятко з квітамирамочка з квітами, набір чіпиків.







Для декору свого альбому я ще використала відбитки штампів на крафтовому папері, які потім вирізала. А також висічки та вирізалки з набору паперу.

 І зворотня сторона:


Свій альбом додам до квіткового завдання липня від блогу Майстерні СкрапШтампінг

Натхнення вам та весни у серці!



1 коментар:

  1. Людочка, я твои работы сразу уже узнаю))) Как всегда, все очень аккуратно, душевно, приятно. Твоя любимая цветовая гамма меня покоряет тоже)
    Спасибо от Мастерской СкрапШтампинга за участие в нашем задании.

    ВідповістиВидалити