суботу, 11 квітня 2020 р.

Весняний блокнот

Привітики
Я так рідко беру участь у завданнях, а тут в блозі Мускарі стартував конкурс Скрапбаталія 4, мене так надихнуло перше завдання, що я не могла пройти повз. З цим блогом я знайома зовсім недавно, але точно я тут на довго, так як роботи талановитих дизайнерів мега натхненні.
Для другого завдання потрібно зробити весняний блокнот в рожево-зеленій палітрі. Так як у наступних етапах ще буде завдання зробити блокнот з розділювачами, тому я вирішила зробити акцент на конструкцію блокноту.




 В основі блокноту ніжна колекція So Loved від ScrapMir. Центральним елементом у композиції в мене милі і ніжні зайчики, які пригорнолися одне до одного, це як мій маленький синочок тулиться до мене щовечора, коли я повертаюсь додому)).


Люблю в декорі використовувати усю колекцію, часто в мене можна зустріти білетики, метелики, тежики та інші додатки до основної колекції паперу. Тут я використала тежики з листка для вирізання, листок з віночками, які також усі повирізала



В кожного з нас є такі періоди в творчості, коли муза втікає далеко-далеко і творити немає бажання. В такі дні я активно вирізаю, і таким чином, помаленько заманюю свою музу назад до себе)). Так як я люблю багато вирізати, тому вирізаю з колекції все, що можна вирізати, а вже потім використовую для декору своїх робіт.


Ддя додаткового декору використала висічки з молочного картону, які навмисно не фарбувала, а просто ввела у первинному вигляді. А також мереживо, яке порозрізала на маленькі частинки і попідсовувала у різні місця в композиції.



 Увесь чіпик покрила ембосингом для чого мені пригодилась рожева шеббі пудра від Фабрика Декору.



 В роботі вирішила не використовувати квіти великого формату, а зробила багато маленьких, які додала у різних місцях в композиції. Тут мені пригодився листок з колекції Тендернес від Скрапмір, яким я підтримала своє мереживо ще й в принті на папері.


Мій блокнот закривається на магніти , що допомагає легко і швидко його відкривати та активно використовувати.


 В середині блокноту на форзаці я розмітила конверт, який також закривається на магніти, а ще туди можна поставити маленькі записочки чи листочки з нотатками. Збоку приклеїла петельку з стрічки куди можна вставляти ручку чи олівець і завжди мати з собою увась потрібний інвентар).



Блок я зробила самостійно з цупкого паперу і зверху його проклеїла палітурним клеєм від Фабрика декору, тому кожна сторінка, при потребі, легко відривається.  Блокнот можна використовувати для ескізів чи записів, на що буде бажання у майбутнього користувача)



І не обійшла увагою я зворотню сторону, її також мінімально прикрасила плоским паперовим декором.



13 коментарів:

  1. Красивый блокнот. Очень понравилась идея.

    ВідповістиВидалити
  2. очень классный блокнот! и конструкция интересная! и нежно-воздушный!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Леночка, большое спасибо), я думаю, что пройду до этапа с блокнотом и разделителями)), поэтому решила в этом этапе использовать интересную конструкцию❤

      Видалити
  3. Люда, какая утонченность, свежесть лесного утра))

    ВідповістиВидалити
  4. Какой же он уютный, по-настоящему весенний, душевный блокнот!

    ВідповістиВидалити
  5. Какая нежность. Очень красивый, весенний блокнот

    ВідповістиВидалити
  6. Нежный, как рассвет! Понравился ))))

    ВідповістиВидалити
  7. Людмила, дякую за таку чудову роботу до другого этапу Баталii. Надхнення у подальшому!

    ВідповістиВидалити